lørdag den 27. oktober 2018

Menneskene i Elfenbenstårnet og jeg

Jeg har været noget for det hus Elfenbenstårnet jeg bor i i dag. Jeg har boet her i 3 år. Sammen med en ældre dame har jeg taget intiativ til at lave brunch for husets beboere. Jeg har købt ind og hjulpet med oprydningen - og deltaget naturligvis. Når jeg gør det ved jeg godt at jeg arbejder gratis for andre mennesker. Men jeg synes det er hyggeligt og det bringer os naboer tættere på hinanden. Jeg tror at netop den slags tiltag hvor vi kommer hinanden ved er med til at skabe en god atmosfære i mit hus. Vi er 250 lejligheder. Rigtig mange mennesker.

Da menneskene i mit hus hørte at min fryser har været i stykker så alt mit kød blev råddent og at forsikringsselskabet ikke gav mere end 2300 der kun dækkede købet af en ny fryser så gav de mig al den overskydne mad med op som jeg kan spise i stedet for al den ødelagte mad. Jeg har gæster i atelieret i aften. Så jeg vil lave lam, kartofler og en dejlig salat af alle de ting jeg fik og spise sammen med en ven der kommer for at hjælpe mig med min computer.

Nu da jeg har været så selskabelig hele formiddagen skal jeg bare lige sidde stille og hvile ørerne. Så går jeg i gang med at pakke maden der skal med til atelieret. Jeg glæder mig til at se mine billeder igen og komme derud for at at male. Jeg har savnet mine billeder. Jeg synes jeg er godt i gang og så bliver man lidt besat/forelsket i sine værker i løbet af arbejdsprocessen. Men jeg har haft andre ting at gøre. Det er også sundt for billederne at man holder en pause fra dem. Så kan man som kunstner bedre se sine egne fejl.