tirsdag den 30. oktober 2018

Sidste tirsdag i Oktober

Jeg har været i min lejlighed siden i søndags og har arbejdet med croquis hos en veninde, været i bad, købt ind, vasket tøj og andre praktiske ting. Jeg prøvede at se en koncertvideo med mit hus i dag men kunne ikke finde ro til det. Trængte mest til at være alene...

I morgen skal jeg arbejde med croquis og derefter skal jeg købe en plante til mit atelier i Silvan. Jeg har allerede købt 2 stk. Mit atelier er en butikskælder og der er temmelig mørkt derinde især vinter og derfor er det kun planter der tåler skygge og ikke skal vandes så ofte der overlever her fx orkiderer har det strålende i køligt halvmørke. Derefter tager jeg i atelieret nogle dage for at ramme færdige billeder ind. De skal også døbes så det bliver spændende hvad jeg finder på.

Torsdag eftermiddag forstyrres indramningen af min model der kommer for at blive malet. Han når lige at fylde 71 år inden vi ses i overmorgen. Vi er i gang med 4 malerier ligenu men jeg må priortere indramningen så jeg kan få noget plads i atelieret til os. Jeg vil overveje at købe en skruemaskine fordi den jeg har lånt er stor og tung så jeg ved ikke om jeg kan bære den timevis - jeg er jo en pige...

Fredag skal jeg hjem igen. For jeg skal også mange andre ting i denne uge. På fredag skal jeg opleve "De dødes nat" som den fejres i Mexico. Jeg skal nok fortælle om det på fredag. Min reservefar Alfredo har skabt noget musik der opføres i Verdenskulturcentret i en slags mexikansk "installation". Og jeg skal hilse på Alfredo og hans kone.

Lørdag er det Billedkunstnernes fagforenings dag til generalforsamling og hyggespisning. Der kommer kunstnere fra hele landet denne ene gang om året og man kan møde nye mennesker og spændende kontakter.

Søndag skal jeg måske i kirke

I løbet af næste uge tager jeg en lille tur i naturen fordi jeg skal hente nogle ting og vise min model hvor jeg maler om sommeren.

Mortens aften skal jeg spise and i mit hus.

D. 13 skal jeg et lille smut til Jylland i anledning af at en ven skal købe ind til sin motorcykel. Det bliver en lille kort "weekendtur" på 2 hverdage.

Og så vinteren er kommet over os og jeg overvejer at finde rulamspelsen frem og min første planlægning af Jul er i hus. Min familie samles d. 15 december i Bagsværd hos min søster for at holde jul i år og vi må alle finde andre steder at holde juleaften end der. Jeg tror at hele familien har fundet steder at holde julen blandt venner og bekendte og nu må vi se hvor jeg kommer til at holde min jul. Hvert andet år når børnene er samlet mødes vi. I år er min niese på Highschool i USA - mine nieser er ved at blive store - og vi holder julen hver for sig. Det har nogle gange givet en anledning til at hjælpe til med en juleaften fx i en kirke men nu må vi se hvad jeg finder på.

Jeg vil gerne have noget nyt tøj i min nye størrelse så her i november skal jeg ud at shoppe både til mig selv og familien snart.