fredag den 9. november 2018

Dominante svin og en ny bedre mand der respekterer sin kvinde

Jeg er blevet bekendt med noget sladder som sadisterne som kaldes dominante mænd i SMil spreder om mig i øjeblikket. De siger at de har tilbudt de fineste dominante mænd de har. Jeg siger at de har tilbudt de værste sadistiske svin jeg har mødt. At være dominant er en seksuel skade. De tænder på at nedgøre og pine deres kvinde. Jeg tænder ikke på mænd der vil pine deres kvinder. Jeg synes de er afskyelige. Og det værste ved dem er at de er så vant til at kvinden spreder ben for dem selv om hun ikke har lyst at de ikke kan forstå en ganske almindelig afvisning - men bliver meget hævngerrige og hævner sig på hende - de VIL ikke forstå et NEJ.

Af den grund har jeg været forsøgt voldtaget 3 gange og forsøgt presset til sex mange gange. Jeg er godt træt af dominante mænd og deres afskyeligheder. De er de ledeste svin jeg har mødt. De kræver total lydighed af deres kvinde og anser hende som sin slave. De har ikke plads til at en kvinde har succes med noget og kan skrive, male og være leder. Det ville de have stoppet. De er selv for små og derfor skal kvinden gøres endnu mindre. De tager alt fra hende.

Heldigvis er der en anden bedre mand der har krydset min vej. En mand der respekterer sin kvindes stærke side og gerne vil medvirke til hendes succes. En mand der har sine stærke sider og er stor nok til at lade kvinden have sine stærke sider. Jeg vil sige det sådan at hvis jeg havde fornedret mig til at tage en dominant mand havde der ikke længere fandtes en billedkunstner Lotte Kjøller. Hun havde været død eller en rig husmor.

Jeg har ingen lyst eller intentioner om at være en dominant mands slave. Ej heller skal jeg selv have mig en slave. Jeg tænder på et respektfyldt forhold mand og kvinde imellem hvor man respekterer hinandens stærke sider og hjælper hinanden med hinandens svage sider. Det SM miljø er sygt. Jeg fatter ikke at nogen som helst er medlem der slet ikke mascokisterne der gøres til sadisternes slaver.

At jeg nu har fundet en mand der respekterer mig og ikke disse umodne halve mænd og dominante svin det glæder mig hver dag. De 4 kilo jeg har taget på skal jeg aldrig miste. Jeg er aldrig blevet så dårligt behandlet som da jeg var en størrelse 42. Nu er jeg 44 og mennesker er ikke misundelige eller afkræver mig for urimelige seksuelle ydelser som vold og voldtægt. Det er muligt at de 4 kilo sidder på maven men de beskytter mig fra voldtægt og betyder at jeg bliver bedre behandlet.