fredag den 9. november 2018

Nogle hyggelige dage

Jeg har ikke skrevet på bloggen i et par dage fordi jeg har haft travlt. Jeg har været i naturen for at hente noget tøj jeg havde glemt. Lars kørte mig dertil og vi sad i forteltet til campingvognen og spiste en medbragt mad helt alene lige midt i naturen som den ser ud om vinteren når vinteren snart kommer med gule, lidt røde og mange brune blade. Vi fik rettet på teltet. Bagefter kørte vi til atelieret hvor jeg tog nogle nye billeder af min model lars. Jeg samlede mine tegnesager og vi kørte til nordsjælland hvor han bor. Så var jeg overnattende gæst i stuen og vi hyggede os et døgns tid inden jeg tog hjem igen i dag.

Nu har jeg ringet rundt fordi jeg har brug for en stor æske øskner til at indramme malerier og det kan ikke købes i et byggemarked - kun i små portioner. I en trælast i Vanløse hvor mit atelier er kan det dog lade sig gøre og jeg kører dertil her efter frokost for at hente øskner og så kan jeg jo lige så godt arbejde lidt i atelieret med indramning af nye værker. Jeg skulle ellers gøre rent men nu indrammer jeg. Trælasten har kun åben til kl. 16 og lukket i weekenden.

I morgen skal jeg til Køge hvor jeg skal købe julegaver og besøge min reservefar Alfredo og hans kone i deres hus. Jeg glæder mig til at høre den nye musik Alfredo har komponeret og spise mexicansk mad. Den anden Lars jeg kender skal med.

På mandag tager jeg igen til nordsjælland for at besøge lars. Vi skal til Horsens, gå på museum og se på motorcykeltøj. lars har købt en motorcykel og skal til at tage kørekort til den. Til foråret skal vi ud at køre så jeg skal have en hjelm. Det bliver jo spændende at se på lars nye legetøj når han får den hjem til foråret. lars er meget interesseret i køretøjer og har har nu en bil, en motorcykel og 3 cykler til hver deres lejlighed.