tirsdag den 4. december 2018

Julegaver i Galleri Pialeh

Jeg har brugt hele eftermiddagen hos min ven og galleriejer Parvis i Galleri Pialeh Bülowsvej 7A freb. Han holder udsalg af Persiske brugsgenstande ligenu og det er lykkedes mig at finde 3 smukke ting til mit atelier. En rød skål, En glaskaraffel i stil med den "den onde håndværker" har smadret og en blå persisk keramikkop til te. Jeg kan godt lide at pynte mit alelier med smukke ting. Gennem tiderne har jeg samlet meget. Også 60 og 70ér ting har jeg. Jeg nyder at se på det hver dag når jeg arbejder i mit atelier og disse ting er med til at gøre atelieret til noget eksklusivt. De betyder noget.

Jeg købte også ind til julegaver til mine venner og familie. Jeg har købt en ny kalender i dag med 2019. Så nu mangler jeg bare min anden nieses julegave og min medhjælpers. Jeg købte også ting til eget forbrug fx skåle i keramik og yougurt skåle i stedet for de gamle med skår. Så købte jeg ikke mere på udsalg og resten af mit legat skal bruges på regninger.

Nu er jeg i atelieret og vil bruge aftenen på at gøre de nyindrammede billeder helt færdige. De skal have snor på. De skal bruges til en udstilling i Pialeh i starten af det nye år eller foråret. Jeg er ved at være klar med mange billeder og flere er på vej så det skal nok blive en flot udstilling.

I morgen skal jeg til "Den Gule Villa" for at ordne nogle ting og tale med lederen. Men ligenu vil jeg lave mig noget aftensmad og så er jeg klar til at arbejde. Jeg har glemt min mobil i hjemmet så jeg kan ikke ringe og må se det som en kærkommen charme til jeg i morgen er kommet hjem efter Den Gule Villa.