tirsdag den 1. januar 2019

Nytårsdag

I dag er helligdag og jeg tænker at mange ligger under dynen og sover rusen ud. Her i København var der virkeligt gang i den og en mand er blevet myrdet i nat. Det går voldsomt til og det er både godt og skidt. Men hyggeligt var det at se al den fyrværkeri ud over hele København ovenover 10 sal fra min tagtaresse.

Jeg drikker ikke meget så jeg var ikke fuld. I stedet har jeg malt model i mit atelier og gjort lidt rent efter julehyggen i atelieret. Jeg har fejet gulvet og lars har vasket op. Næste gang jeg kommer vasker jeg mine måtter og fejer også i mit malerum.

Nu er vi hjemme og er ved at lave mad af de rester der var til overs fra i går. Verden ligger brak og stille. Livet går videre. I dag er et nyt år begyndt. Et gammelt forladt. Hver sidder vi og tænker på hvad mon det nye år skal bringe.

Jeg har talt om nytårsfortsæt. Men jeg ved faktisk ikke hvad jeg skulle sige. Året der gik er heldigvis slut og i dette år er et nyt begyndt. Nu vil jeg se hvad livet bringer og bruge mit år 2019 på en god måde.